پروفیل های فولادی محصولاتی هستند که از فولاد ساخته شده اند که با نورد، کشش یا فشار دادن شکل گرفته است. این اشکال در تمام طول خود سطح مقطع یکسانی دارند. این پروفیل های فولادی که اغلب در تقویت بتن یا سازه های ساختمانی استفاده می شوند، به افزایش استحکام پروژه هایی که در آنها استفاده می شوند کمک می کند.
انواع پروفایل ها
انواع مختلفی از پروفیل های فولادی وجود دارد، از تقویت کننده های بتن گرفته تا پروفیل های خاص که هیچ شکل استانداردی ندارند.
آرماتورهای بتنی میله های فولادی صاف، آجدار و پروفیلی هستند که برای تقویت سازه های بتنی استفاده می شوند. انواع دیگر شامل پروفیل های فولادی بزرگ که به شکل فولادی عمومی هستند، فولاد زاویه دار به شکل مساوی یا نابرابر و همچنین پروفیل های خاص و میله های گرد یا مستطیل شکل می باشد.
مزایا و معایب
پروفیل های فولادی استحکام یک سازه را تا حد زیادی افزایش می دهند، اما آیا آن چیزی است که پروژه شما نیاز دارد؟ محصولات فولادی بادوام تر و سبک تر از چوب یا بتن هستند، اما اگر درمان نشوند می توانند در معرض خوردگی یا خراب شدن قرار گیرند.
پروفیل های فولادی به طور کلی در برابر رطوبت، آتش و آب و هوا مقاوم هستند و نیازی به درمان آفات یا حشرات از هر نوع ندارند. اما مناطق خاصی که در آن هوا یا آب دریا درگیر است، به درمان بیشتری در برابر زنگ زدگی و خوردگی نیاز دارند.
برخی از بهترین دلایل برای استفاده از پروفیل های فولادی این است که محصولات زمانی که به درستی طراحی و تولید شوند مقرون به صرفه، پایدار و بادوام هستند و در صورت نیاز سریع و آسان ساخته می شوند. پروفیل های فولادی در بسیاری از صنایع مانند بخش های صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند و در حالی که تقویت بتن یک کاربرد برتر است، اغلب در هنگام ایجاد ساختمان های باز بزرگ مانند سوله های ذخیره سازی و فضاهای کارخانه استفاده می شود.
Source: What Are Steel Profiles?